Esittelyssä kynttilänjalka- ja tuikkukokoelma

By Annika - syyskuuta 26, 2021

 

Tein taannoin postauksen Pala-maljakko kokoelmasta ja se sai aika paljon lukijoita joten ajattelin esitellä myös toista kokoelmaani eli kynttilänjalkoja ja tuikkuja. En nimittäin oikein sisustakaan muuten kuin viherkasveilla ja sitten pimeämpinä vuodenaikoina myös näillä kynttilöillä, joten niitä on sitten moneen lähtöön!

Ostan kynttilöitä ja tuikkuja lähinnä kirppareilta, paitsi joskus Iittalan outleteista saattaa lähteä mukaan joku oikein herkullinen väliväri kuten kesällä tämä ihanan keltainen kastehelmituikku 8 eurolla. Se sopii oikein ihanasti yhteen tädiltä saamaani lilan väriseen kivituikkuun. Näitä pidän jatkossa varsinkin keväisin esillä!

Nämä kolme värillistä tuikkua on taas just täydelliset näin syksyyn! Ruskea ja vihreä Tris tuikut on kirpparilta, vihreä maksoi 3e ja ruskea oli kalliimpi n. 8e. Kastehelmen tuikut on tori.fi kautta ostetut ja hintaa en muista mutta sain paljon halvemmalla kuin kaupasta ostaessa. Rusehtavan aalto-tuikun sain taas tädiltä synttärilahjaksi kun kerran synttäreitteni aikaan oltiin käymässä kirpparilla. Se maksoi muistaakseni jotain 5 euroa.

Nämä kynttilänjalat sain rippilahjaksi ja niissä on nimikirjaimeni kaiverrettuna. Täytyisi ottaa ja puhdistaa ne pikaisesti. 

Etsin tätä punaista Aalto-tuikkua noin vuoden kunnes se tuli kirppiksellä vastaan 20 eurolla. Väri on vieläpä se alkuperäinen punainen. 

Nämä kaksi Iittalan kartiotuikkua löytyivät kirppikseltä yhteishintaan 8e. Ne ovat täydelliset itsenäisyyspäivän kynttilänjalat!

Festivo- jalkoja olen saanut monelta taholta. Yksisolmuisen löysin kirpparilta kympillä, kaksi- ja kolmisolmuiset sain perintönä edesmenneeltä mummulta ja nelisolmuinen oli taas perintöä hänen siskoltaan eli isotädiltäni.



Tässä on itse tuunaamani kynttilänjalka jonka tekemisestä voi lukea lisää täältä




Tällä hetkellä en oikein enää vartavasten etsi uusia yksilöitä kokoelmaan mutta jos kohdalle sattuu hyvään hintaan joku uusi väri tai kiehtova malli niin se lähtee varmasti matkaan!









  • Share:

Suositeltuja kirjoituksia

0 comments