Askarteluhuoneen pieni muodonmuutos

By Annika - helmikuuta 10, 2022

 

Tässä pieni muodonmuutos aiheinen juttu viime kesältä. Minulla on ollut lapsuuden kodin vanhassa navetassa jo lapsesta asti askarteluhuone, ja sinä aikana en ole sitä oikeastaan vaivautunut sisustamaan, sillä tykkään että siellä on saanut touhuta vapaasti piittaamatta siisteydestä. 

Viime vuoden kesälomalla oli kuitenkin tylsää, joten päätin vähän järjestellä ja somistaa huonetta uudelleen. Halusin huoneesta värikkään, mutta yhteneväisen huoneessa olevan vanhan emännänkaapin kanssa.

Tässä ennen kuvat. Töherrykset seinällä oli lapsuuden älynväläys, mutta emännän kaappiin en ole onneksi koskaan uskaltanut koskea, sillä se on äidiltäni lainassa.

Tuoreimmat huonekalut ovat opiskelijaboxiini 10 vuotta sitten ostettu pöytä ja tuolit.

Kun olin saanut raivattua huoneen roskista, tartuin maalipurkkiin ja siveltimeen, ja maalasin vanhan lipaston ja seinähyllyn kalkkimaaleilla. Seinähyllystä tuli laventelin sävyinen ja lipastosta pinkki.


Maalasin pinkiksi myös tämän seinässä olevan puuriman, johon tein siveltimien ja muiden työkalujen säilytystä varten metallisen ritilän vanhasta uuniritilästä.



Täytyy vielä ostaa koukkuja joilla siveltimet saa ritilään roikkumaan.


Nämä metalliset sisustustaulut löytyi kirpparilta. Silmä- seinäkoriste on isotädin tuoma tuliainen Turkista.


Tämä söpö pinkki naulakkokin löytyi kirpparilta.


Hyllyn päälle laitoin suvun vanhat Arabian astiat. Niissä on säröjä yms. minkä takia niitä ei ole enää vuosikausiin pidetty käytössä.


Ja tässä lopputulos. Oikean puolen seinän maalitöhryt sain pois maalinpoistoaineella, mutta vasemman puolen seinän maalauksen jätin muistoksi. 



Olin lopputulokseen tyytyväinen, sillä tarkoituksena ei ollutkaan tehdä mitään kauhean järjestelmällistä tai siistiä paikkaa.
























  • Share:

Suositeltuja kirjoituksia

0 comments