55 käsintehtyä korvakorua polymeerimassasta

By Annika - lokakuuta 31, 2021

Viime vuonna kun aikaa oli käsillä enemmän, otin urakaksi tyhjentää koko polymeerimassa varastoni, sillä en ollut tehnyt niillä mitään askarteluja jo pitkään aikaan, ja pelkäsin että ne kovettuisivat pian käyttökelvottomiksi. Pienen pohdinnan ja googlailun jälkeen päätin tehdä niistä koruja, tarkemmin sanottuna korvakoruja. 

Massavaraston koosta päätellen tiesin koruja tulevan aikamoinen määrä, ja kyllähän niitä lopulta tulikin useampi sata paria. Mutta se ei pelottanut sillä tiesin että pääsisin niistä myös helposti eroon myymällä niitä kirppareilla sekä antamalla niitä lahjaksi kavereille. Olin nimittäin ennenkin tehnyt ja myynyt koruja tällä tyylillä. Ja aika hyvin näitä korviksia on nyt tähän mennessä mennytkin, enää on jäljellä vain näiden kuvissa olevien lisäksi noin vähän alle sata. Onneksi ne mahtuvat pieneen tilaan, ja jäävät nyt rauhassa odottamaan ensi kesän puistokirppiksiä. 

Ennen kuin pääsen kaikista eroon halusin myös jakaa niistä kuvia täällä blogissa, jos joku on myös tekemässä polymeerimassasta koruja ja kaipaa inspiraatiota. Itselle ainakin oli hyödyksi etsiä inspiraatiokuvia netistä kun välistä tuntui että oma mielikuvitus loppuu kesken.


Kuten näkyy värejä löytyy laidasta laitaan. Tein suurimman osan koruista yksivärisinä ja yksiosaisina, mutta kaksiosaisia ja kaksivärisiä löytyy myös. 


Metalliosista tein hopeisia ja kultaisia.




Oma lempparini on tuo kaksiosainen pilvi/sateenkaari yhdistelmä, jossa pilvi on tehty turkoosista ja sateenkaari vaalean lilasta massasta. Sattuuko sinulla löytymään  lempparia näistä?





  • Share:

Suositeltuja kirjoituksia

2 comments

  1. Ihanat! Voisit järjestää arvonnan jossa voittais tollaset! Kauniit!♥

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos paljon ihanasta kommentista! Arvonnan järjestäminen olisikin aika hauska ajatus, en ole sellaista aiemmin pitänytkään.

      Poista