DIY: "Vintage" Pääsiäiskortit

By Annika - maaliskuuta 26, 2023


Yksi helpoin tapa tehdä itse onnittelu- tai juhlakortteja on uusiokäyttää niihin kuvia vanhoista jo käytetyistä korteista. Ja usein mitä vanhempia kortteja käyttää niin sitä sympaattisempia uusista tulee. Minusta on mukavaa antaa vanhoille korteille myös uusi elämä ja että ne pääsevät ilahduttamaan näin pitkän ajan jälkeen taas uutta saajaa. 

Nämä kolme vanhaa korttia löysin viime viikolla OPSHOP Helsinki kirppikseltä Hietalahdesta, jossa niitä oli myynnissä iso laatikollinen 50 sentin kappalehintaan. Tyttö ja ankka kortti oli vieläpä käyttämätön, joten sen säästän ja lähetän sen tuollaisenaan jollekin onnittelukorttina. 


Nuo kaksi pääsiäiskorttia uusiokäytin liimaamalla ne keltaisiin kartonkipohjiin. Tyttö-aiheisesta kortista leikkasin tuon alkuperäisen lähettäjän kirjoittaman tekstin vain pois.


 Korttitarvikejemmani oli päässyt aika niukakaksi, joten sieltä en löytänyt tällä kertaa mitään ylimääräistä härpäkettä vanhojen korttien lisäksi. Tyttö korttiin vain lisäsin ns. vintage-näköiset reunukset, sillä muuten kortti vaikutti liian pelkistetyltä. Tipu kortissa oli valmiina kauniit kultaiset reunat joten sen liimasin korttiin yksistään.




  • Share:

Suositeltuja kirjoituksia

0 comments