Kesän 2021 kirpputorilöytöjä

By Annika - elokuuta 21, 2021


Ensimmäisenä kirppispostauksena ajattelin esitellä teille tämän kesän kirpputorilöytöjä! Tähän alkuun on tosin myönnettävä että tämä kesä on ollut kirppiskäyntien- ja löytöjen suhteen kyllä aika mitätön. On tullut pyörittyä vain niillä muutamilla pienillä vakiokirppiksillä (en ole ostanut tänä kesänä nettikirppiksiltäkään kuin muttaman tarra-arkin) joten löytöjä on tullut tehtyäkin vain muutamia.  Toisaalta ne ovat olleet itselle sitäkin mieluisampia ja joukkoon on mahunut pari sellaista tavaraa joita on tullut etsittyä jo kauan kunnes ne nyt sitten tulivat vastaan.

1. Elovena peltinen kaurahiutalepurkki 4e 

Syön kaurapuuroa melkein joka päivä ja olenkin etsinyt hiutaleille tätä symppistä metallipurkkia live- ja nettikirppareilta jo varmaan vuoden verran. Aina hinnat ovat kuitenkin olleet aika suolaiset ja sitten netistä löydetyissä postimaksut olisivat lisänneet hintaa kohtuuttomasti. Kesän alussa onni kuitenkin potkaisi kun poikkesin vakiokirpparillani . Hintaa laski rikkinäinen sulkumekanismi mutta tiesin että saisin sen helposti kotona korjattua metallipihdeillä. 

2. Muumi lasitaulu / lasikortti 25e 

 

Tämä söpö koriste-esine oli myös ollut etsinnässä jo tovin. Tykkään kaikesta muumiaiheisesta ja ennestään minulta löytyykin jo yksi seinälautanen, kannuja sekä kulhoja ja yksi muki.
 


3. Naulakko 3,5e 

Tämän ostin askarteluhuoneeseen jotta saisin ripustettua takkini johonkin.

4. Iittalan kastehelmi asetti 4e 

Käytän näitä asetteja lasinalusina ja ennestään minulta löytyikin näitä 4kpl. Lisää olen etsinyt aina kun on sattunut tulemaan edullisesti vastaan.

5. Iittalan vihreä tuikku 3e 

En yleensä sisusta kotiani turhalla krääsällä mutta viherkasvit ja niiden ruukut sekä kynttilät ovat poikkeus. Kun näin tämän herkullisen omenan vihreän värisen tuikun vain 3 eurolla oli se pakko ostaa. En malta odottaa syksyä että voin istua sohvalla kynttilän valossa.

Tätä kolmion mallista tuikkua minulta löytyykin jo ruskean värisenä. Sen löysin myös kirpparilta mutta PALJON kalliimmalla eli 12 eurolla viime talvena.

6. Aalto kynttilälyhty 20e 

Tämä oli kesän viimeinen ja ehdottomasti paras löytö. Olen etsinyt tätä punaista aalto kynttilää jo viime joulusta lähtien mutta olen nähnyt sitä vain nettikirppiksillä joissa hintapyynnöt ovat olleet minimissään sen kolmekymppiä. Tähän yksilöön (tämä on se alkuperäinen punainen väri, eli ei karpalon punainen) törmäsin parilla kympillä paikallisella kirppiksellä myös. 


  • Share:

Suositeltuja kirjoituksia

0 comments