Kirppislöydöt huhtikuu 2023

By Annika - toukokuuta 03, 2023

Tässä kuussa kiersin perinteisesti pääkaupunkiseudun kirppiksiä, mutta pääsiäislomalla piipahdin myös Kajaanissa josta tein muutaman todella kivan löydön! Vaatekaapin täydennysprojekti jatkuu joten tässä kuussa löydöt olivatkin hyvin vaatepainoisia. 

Ralph Lauren mustavalkoraidallinen puuvillaneule 4e, Tavarakirppis Kajaani

Juuri kun pääsin maaliskuun kirppislöydöt-postauksessa sanomaan etten saa ostaa enää yhtään neulepaitaa tälle vuodelle petin lupaukseni kolmesti tässä kuussa. Hups. Ensimmäinen neulelöytö oli tämä klassisen tyylikäs valkoinen neulepaita mustilla raidoilla. 


Selected Femme villapaita 5e, Tavarakirppis Kajaani

Toisena oli tämä beige neulepaita joka väriltään ja tyyliltään sopi niin hyvin vaatetyyliini että se oli pakko ostaa. Neuleessa on lampaan- ja alpakanvillan lisäksi polyesteriä (ei sentään onneksi akryyliä) eli hihat olivat hieman päässeet nyppyyntymään mutta sain ne onneksi vaatekammalla harjattua pois.

Vanha peili 5e, Tavarakirppis Kajaani

Olen etsinyt Helsingin kotini eteiseen vintage peiliä ja kiertänyt aika monta kirppistä sellaista etsien, kunnes nyt tuli eteen juuri oikean kokoinen, mallinen ja aika edullinenkin yksilö. Se kaipasi vain vähän rakkautta ja huolenpitoa ennen käyttöönottoa.


H&M:n musta bleiseri-mallinen kevättakki 15e, Toinen Kerros, Espoo

Tällä takilla oli hieman tyyris hinta mutta koska se oli kunnoltaan kuin uusi ja istui minulle täydellisesti niin ostopäätös tapahtui nopeasti. Nyt on minullakin kevääseenkin vähän fiksumpi takki kuin ainaiset anorakit ja kuoritakit. 


Coach soft pebble camera bag 100e, tori.fi

Tämä onkin ensimmäinen kalliimpi merkkilaukkuostos kahteen vuoteen ja myös harkittu sellainen. Ovh tässä Coachin laukussa on vähän päälle kolmesataa euroa eli pääsin paljon halvemmalla ja säästin postikuluissakin koska hain laukun myyjältä suoraan. Laukkua ei myöskään ole paljoa käytetty joten kuntokin on kuin uusi.


COS beige puuvillamekko 7,5e, Mankkaan Akseli, Espoo

Minulla on ollut ostoslistalla kevääseen ja kesään sopivia mekkoja, ja tämä oli yksi sellainen löytö. Materiaali on kevyttä eli tätä voi käyttää kesälläkin jos ei ole kovia helteitä. 


Suurennuslasit 5e, Hakunila Kirppis, Vantaa

Nämä uudet suurennuslasit löytyi kirppiksen "kiinakrääsä" hyllystä ja ne lähti mukaani bonus-synttärilahjaksi iskälle. Nämä saa siis kätevästi päähän kiinni joten kädet jää vapaaksi jos esim. yrittää saada tikkua pinseteillä sormesta pois. Ajattelin ostaa hänelle päälahjaksi hierontalahjakortin ja on kiva että pakettiin tulee jotain pientä vähän konkreettisempaakin lisäksi.


Tommy Hilfiger harmaa 
neulepaita 6e, Punavuoren Patina, Helsinki

Kuukauden viimeinenkin kirppislöytö oli neulepaita. Nyt ei tarvitse ensi talvena ainakaan miettiä mitä laittaisi päälle kun neuleita on tullut ostettua oikein olan takaa.


  • Share:

Suositeltuja kirjoituksia

0 comments