Kirppislöydöt maaliskuu 2023

By Annika - huhtikuuta 01, 2023

Tässä kuussa tuli kirppisteltyä ahkerasti, sillä etsin itselleni muutamia tiettyjä vaatteita kevättalveen ja kevääseen. Näiden suunniteltujen ostojen lisäksi tuli totta kai tehtyä heräteostoksiakin. 

Lacoste valkoinen puuvillaneule 2e, Suutarilan Kirppis, Helsinki

Etsin kevääksi ohutta ja valkoista neulepaitaa vanhan kauhtuneen viskoosineuleen tilalle, ja täydellinen löytö olikin tämä Lacosten 100% puuvillasta tehty paita vain parilla eurolla. Se oli hinnastaan huolimatta täysin ehjä ja tahraton, sekä materiaali on jämäkkää mikä tekee tästä kestävän ja laadukkaan tuntuisen.

COS beige kashmir villapaita 5e, Toinen Kerros, Espoo

Ostoslistalla on ollut myös beige neulepaita siitä lähtien kun edellinen reikiintyi pesussa useasta kohtaa epäsiistiksi (pitää muistaa käyttää tästä lähtien aina pesupussia). Hyvä hinta- ja laatusuhde kohtasi sitten tässä Cosin 100% kashmir villapaidassa. Ainoa miinus on kukkainen pyykinpesunesteen tuoksu josta yritän vielä päästä eroon etikan ja pakastuksen avulla. 

Muumi Tykkylumi muumikulho vuodelta 2019, 20e, Helsinki Flea Market

Into muumikulhojen keräilyyn jatkuu. Tällä kertaa löysin tämän tarrallisen ja käyttämättömän vuoden 2019 talvikulhon jota en silloin muutama vuosi sitten jostain nyt unohdetusta syystä ostanut. Hinta oli mielestäni ok, sillä uutena nämä on yleensä maksanut päälle tuon parikymppiä.

Samsoe&Samsoe villapipo 10e, Punavuoren Patina, Helsinki

Ostoslistalla on ollut koko talven värikäs neulepipo jollaista en ennestään omista yhtään, ja kun tämä täydellisen pinkki ja hyväkuntoinen Samsoe&Samsoen pipo tuli eteen niin se oli ostettava. Hinta oli hieman suolainen, mutta tämän merkin vaatteet on  tunnetusti uutenakin kalliimman puoleisia. 

Sininen puuvilla-neule H&M 6e, Toinen Kerros, Espoo

Ensimmäinen herätevaateostos oli tämä vaaleansininen neulepaita, mutta tiesin että tälle tulee käyttöä koska rakastan tätä sävyä ja muuta vaatetta minulla ei tämän värisenä tällä hetkellä olekaan.

Myyrä muki 2e, OPSHOP, Helsinki

Myyrä eli Krtek kuului varhaislapsuuteni lempi tv-sarjoihin joten en voinut vastustaa tätä söpöä mukia. Se pääsi kolmanneksi pieneen mukikokoelmaani, joka koostuu muista yhtä nostalgisista hahmoista eli 80-luvun my little poneista ja ysärin/2000-luvun alun Sinisen talon Nalle sarjan hahmoista. Ponimukista maksoin Dallapén puistokirppiksellä toissakesänä euron ja nalle-muki löytyi myös eurolla Espoon Tapiolan 88.fi kirppikseltä.




Ralph Laurenin pinkki kauluspaita 6e, Toinen kerros, Espoo

Etsinnässä on myös ollut uusia toimistovaatteita, sillä useimmat on sieltä muutaman vuoden takaa ennen koronaa joten kaipasin työlookkiini vähän uudistusta.



Marimekon dustbag 3e, Toinen kerros, Espoo

Toinen Marimekon laukuistani (ruskea pieni Alisa) on käytettynä ostettu ja sen mukana ei tullut säilytyspussia, joten tämä oli tosi nappi löytö.


Iittalan Ultima Thule 15cm lautaset 5kpl yht. 50e, Helsinki Second Hand

Nämä lautaset ostin äidille joka on etsinyt näitä jo tovin. Vielä pitäisi kuulemma kolme kappaletta löytää lisää niin sitten olisi kahviastiasto kondiksessa. Tätä pienempää kokoa ei siis enää Iittala valmista, joten näitä tulee vastaan enää netti- ja livekirppiksillä. 


Riihimäen lasin lasipurkki 10e, Second Hand Helsinki Pop Up, Redi

Tämä purkin ostin iskälle, jolle löysin täysin samanlaisen purkin jo muutama kuukausi sitten, mutta hän halusi näitä siis vielä yhden lisää. Näihin hän kuulemma saa helposti tehtyä salaattia ja raastetta valmiiksi päiväruokia varten.


Part Two puuvillaneule. 6e, Toinen Kerros, Espoo

Viimeinen heräteostoslöytö oli tämä kivan vihreä puuvillasta valmistettu neule. Tämän ostettuani vannoin itselleni että nyt saa kyllä riittää neuleiden haalinta tälle vuodelle.


Täytyy sanoa että lukuun ottamatta tuota H&M:n paitaa tein tässä kuussa aika hyviä merkkivaatelöytöjä. Laskin että uutena olisin saanut tuosta piposta ja neljästä paidasta maksaa lähes 400 euroa tai jopa vähän ylikin, mutta nyt selvisin "vain" 29 eurolla. Toki ei se merkki aina tarkoita hyvää laatua mutta ainakin näiden kohdalla uskon että ne tulevat kestämään hyvin minunkin käytössä. 





  • Share:

Suositeltuja kirjoituksia

0 comments