Työkalujen säilytysratkaisu kierrätysmateriaaleista

By Annika - huhtikuuta 20, 2022


Siveltimille, lastoille, pihdeille ja muille pienille työkaluille oli ennen hankalaa löytää kätevää säilytysratkaisua ja ne usein ajelehtivat eri hyllyillä ja kaapeissa omissa purkeissaan. Sitten tässä hiljattain keksin hyödyntää kaatopaikkakuormaan menossa olevia kuivauskaapin ritilöitä, joiden avulla sain kaikki purkit ja työkalut kätevästi yhteen paikkaan seinälle.

Ritilät olivat tosiaan puretun keittiön hyllyritilöitä, purkkeina käytin tyhjiä säilykepurkkeja ja purkit kiinnitin ritilöihin nippusiteillä. Toisen, eli oikealla olevan, hyllyn tein itseasiassa jo viime kesänä, ja siihen ripustin koukkuja, joihin siveltimet sai kätevästi roikkumaan. Kiinnitin siihen myös yhden purkin siveltimille joiden päissä ei ollut reikää ripustamista varten. Tämän hyllyn olin maalannut keltaiseksi, joten jatkoin tämän uuden hyllyn kanssa samalla väriteemalla.



Uutta hyllyä varten maalasin ensin metallinväriset purkit valkoisiksi spraymaalilla, ja koska ritilä oli myös ehtinyt nuhjaantua suhautin sillekin uuden maalipinnan. 




Kaksi purkeista maalasin keltaisiksi ja toiseen kahteen kiinnitin Modge Podgella Marimekon keltavalkoisen Lokki kuvioisen servetin koristeeksi. Purkkien valkoinen pohjaväri takasi kirkkaan lopputuloksen.




Tein vasaralla ja naulalla aina yhden reiän kaikkien purkkien taakse ja sujautin niiden läpi nippusiteet jotka kiinnitin ritilään. Mielestäni se kestää hyvin näiden pientarvikkeiden painoa.

Ja tässä valmis hylly! 






 

  • Share:

Suositeltuja kirjoituksia

0 comments